Följ oss på Facebook

Lokaler

HÖLLVIKENS BYGDEGÅRD

Höllvikens Bygdegård finns vid havet precis intill Fotevikens Vikingamuseum, och erbjuder allt som ni behöver för er konferens, fest, bröllop, födelsedag, föreningsträff eller kanske studentfest. Ja i stort sett vilken sammankomst som helst. 

Hyr lokaler hos Höllvikens Bygdegård

Festsalen

250 personer får plats om stolar är ställda i Biosittning om man tex har en teater. Vid fest med bord är det lagom med ca 20-170 men kan trycka in många fler. Det går även att duka i både Festsalen och Mingelhallen då halva väggarna går att ta ner så det känns öppet. Då får det plats upp till 300 personer.

Alla bord och bänkar är gjorda för hand av vår snickare. De är gjorda med en hel skiva och i furu. 

 

Mingelhallen

Mingelsalen på Höllvikens Bygdegård kan användas både som mingelplats före maten eller som dansgolv efter! Mingelhallen tar upp till 300 personer, eller 120 ätande personer.

 

Hörsalen

Hörsalen på Höllvikens Bygdegård kan användas både som konferensrum eller för föreläsning från podiet. Hörsalen tar upp till 180 personer i biosittning.

 

 

 

FOTEVIKENS MUSEUM

Hos våra grannar Fotevikens Museum finns en hel vikingastad uppbyggd enligt dåtidens material och tekniker, så historiskt korrekt man kan komma med de arkeologiska och historiska källmaterial vi känner till. Staden består inte av filmkulisser utan av rätt igenom riktiga, solida och beboliga hus.

Tinghöll

Tinghöll är det historiskt viktigaste huset i Vikingastaden, speciellt utformat för ting och gästabud. Här kan du också, likt kungen på vikingatiden, samla en grupp för en unik tillställning. Platsen tar er tillbaka i tiden, får er att stanna upp och njuta av den rustika miljön och den sprakande elden. Maximalt 40 personer får plats i Tinghöll.

För hyra av Tinghöll kontakta oss på: 
Tel: 040-0330805
E-post: bokning@kulturcenter.se

Personalinloggning