Följ oss på Facebook

Äta

 

Smokey Barbecue & Pickles

Smokey Barbecue & Pickles startades våren 2020 med ambitionen att skapa en för sydvästskåne unik restaurang. Genom att kombinera äkta Texas Barbecue, traditionellt kolgrillat och mysig comfortfood ska Smokey Barbecue var en restaurang för alla. Vi jobbar med råvaror av hög kvalité och kombinerar detta med hårt, hängivet arbete, alltför att kunna erbjuda våra gäster god mat till en vettig peng. 

Se hemsidan för mer information.

Museets Bistro & Café

Museumrestaurangen ligger i Fotevikens Museums entrébyggnad. Den fungerar som bistro under sommarsäsongen med enklare mat.

Vi har fullständiga rättigheter. Kan även bokas i samband med arrangemang.

Se hemsidan för mer information.

Höllvikens Catering

Höllvikens catering drivs av Smokey BBQ & Pickles. Vi erbjuder kreativ och varierad catering till både privatpersoner och företag. Genom lång erfarenhet av restaurangbranschen och catering, vågar vi säga att vi har det som krävs för att göra maten till just ditt arrangemang.

Vi har en speciell kärlek för mat från hela Medelhavsområdet, vilket avspeglas i våra olika bufféer. Men vårt stora problem är att vi egentligen gillar mat från världens alla hörn – och då måste vi ju naturligtvis ha en del sådant med i menyn också.

Se hemsidan för mer information.

Personalinloggning